Nintendo-Content-deze-week

Vier nieuwe StreetPass Mii-park-spellen beschikbaar als
aanvullende content

Nintendo heeft een downloadbare update voor Nintendo 3DS beschikbaar die nieuwe functies toevoegt aan dit draagbare spel systeem. De update voegt onder andere de volgende functies toe: Nintendo 3DS-bezitters kunnen de gelaatsuitdrukking veranderen die een Mii-personage toont wanneer hij of zij via StreetPass een ander Mii-personage ontmoet. Nintendo 3DS-bezitters die de systeemupdate hebben geïnstalleerd kunnen via StreetPass Mii-park vier nieuwe StreetPass-spellen aanschaffen: StreetPass Ruimtepolitie, StreetPass Tuiniersplezier, StreetPass Veldslag en StreetPass Huiverhuis. Spellen kunnen separaat of alle vier tegelijk aangeschaft worden tegen gereduceerd tarief.

– StreetPass Ruimtepolitie is een zijwaarts scrollend ruimteschietspel waarin spelers vijanden onder vuur nemen met hulp van personages die via StreetPass elkaar hebben ontmoet. StreetPass Tuniersplezier daagt spelers uit om een bloementuin te maken en hun planten te kruisen met de planten van bezoekers die ze via StreetPass hebben ontmoet. In StreetPass Battle verzamelen spelers via StreetPass troepen voor gevechten met andere krijgsheren en voor het veroveren van de wereld. StreetPass Huiverhuis laat spelers een huis met verschillende verdiepingen ontwerpen en verkennen. Dit kan door het gebruik van kaart onderdelen die via eerder ontmoette Streetpass Personages ontmoet zijn. Spelers kunnen tickets verdienen in deze vier extra games en die kunnen ingewisseld worden om nieuwe kostuums en hoofdeksels vrij te spelen.

– In aanvulling binnen het HOME-menu, wordt het mogelijk een back-up te maken van opgeslagen gegevens voor de meeste Nintendo 3DS- en Virtual Console-software, zodat de gebruiker deze later eventueel kan herstellen op zijn SD kaart.
Download vandaag nog gratis de nieuwste systeemupdate voor je Nintendo 3DS om nieuwe functies toe te voegen aan StreetPass Mii-park en het HOME-menu.