De Gunslingers en Bladedancers worden in september een dodelijke Nightstalker!

Naast de Titan krijgt de Hunter uiteraard ook een splinternieuwe subclass en deze draait volledig om het Void element. Zat van het schieten met je vurige Golden Gun? Val je in slaap van de eenvoud van je Arc blade als super lenige Bladedancer? Bungie biedt de oplossing! In The Taken King zal je als Hunter met een speciale boog kunnen rond rennen.

All Hunters master the frontier, but none claim territory quite like a Nightstalker. Shadowshot binding may seem more merciful than gun or blade… until the feeding frenzy begins.

De nieuwe super van de Hunter is de Shadowshot, een aanval waarmee je vijanden tijdelijk langzaam kan maken en op dezelfde plek kan vasthouden. Erg handig in situaties waar veel vijanden bij elkaar in de buurt staan. De Voidwall Grenade is een granaat die een horizontale muur van Void energie genereert, hier komen vijanden niet ongeschonden doorheen. De nieuwe Smoke eigenschap zorgt voor verwarring en tot slot kan je met Shadestep aanvallen van vijanden ontwijken. Wat de nieuwe subclass nog meer te bieden heeft zien we in september! Wat vinden jullie er tot nu toe van?

Nightstalker shadowshot Nightstalker love