Kan je maar geen genoeg krijgen van de Fist of the North Star serie?

Het vervolg op Fist of the North Star: Ken’s Rage komt namelijk in februari al uit!

Koei blijft maar nieuwe video’s en screenshot’s uitbrengen van Fist of the North Star: Ken’s Rage 2. Een aantal van de nieuwste video’s laten onder andere ieders favoriete post-apocalyptische held Kenshiro zien en nieuwkomers Rin en Bat. Jawel fans, deze keer kan je ook ten strijde trekken met Rin en Bat!

Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 bevat uiteraard nog veel meer personages dan in het voorgaande deel. Dus reken maar op personages als Jagi, Toki, Raoh, Souther, Shu, Juda en Shin. Schijnbaar is het vechtsysteem in dit vervolg ook aangepakt en werkt het een stuk vloeiender. Persoonlijk hoop ik dat het wat minder lineaire zal zijn en dat combo’s niet te repetitief worden. Het eerste deel was doodsaai, terwijl je verdorie de meest dodelijke vecht techniek ooit beheerst. Ik ben echter bereid om het tweede deel een kans te geven, al vrees ik echter voor het ergste.

Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 zal vanaf 8 februari te krijgen zijn op de Xbox 360 en Playstation 3. Een Wii U versie schijnt op 7 februari uitgebracht te zullen worden. Het spel ondersteunt overigens 2-player local co-op en 2-player online co-op.