Street_Fighter_IV_Arcade_Edition_Update

Ultra Street Fighter IV trailer laat Hugo, Poison, Elena en Rolento zien

We hebben een nieuwe Ultra Street Fighter IV trailer voor jullie. Begin 2014 verschijnt een update voor Super Street Fighter IV: Arcade Edition. De update zal verschillende content, nieuwe instellingen en vijf nieuwe karakters bevatten. Vier van de vijf karakters zijn bekend en dat zijn: Hugo, Poison, Elena, Rolento. De vijfde karakter is nog niet bekend gemaakt. Wat wel bekend is dat de karakter nog nooit een opwachting heeft gemaakt in een Street Fighter game. De update gaat trouwens €14,99 kosten.

Naast een digitale aankoop verschijnt er ook een retail release voor €39,99. In de retail game zitten alle eerdere verschenen DLC kostuums. Als je een pre-order voor de game plaatst krijg je ook nog speciale kostuums als DLC. Deze pre-order kostuums zijn ontworpen door Udon (Doen artwork voor Capcom, uitgever Street Fighter comics).

Welke karakter zien jullie het allerliefst in een Street Fighter game verschijnen? Laat het ons eens weten. De update krijgt de naam: Ultra Street Fighter 4 mee. Bekijk hieronder de nieuwe Ultra Street Fighter IV trailer.