Eindelijk weer wat nieuwe beelden van Remember Me.

In de nieuwe trailer leren we Kid Xmas kennen.

Vandaag is de nieuwe trailer van Capcom’s Remember Me verschenen. In de trailer leren we Kid Xmas kennen en zien we meer van de wereld waarin Remember Me zich afspeelt. Kid Xmas is iemand die zijn eigen kanaal heeft genaamd ‘Channel Fear’ die elke dag live op de buis is in Neo-Parijs. Hieronder hebben we een plaatje dat de trailer teased.

Verhaal Remember Me.

Als speler bestuur je Nilin, een Memory Hunter, en werkte je bij Memoreyes. Nu wil het zo zijn dat haar vorige baas haar geheugen heeft gewist. Nihil moet erachter komen waarom haar dit is aangedaan en hoe ze haar geheugen weer terug krijgt. De game speelt zich af in de straten van Neo-Parijs in het jaar 2084.

Gameplay.

Remember Me heeft verschillende gameplay elementen. Verkennen in de game is bijvoorbeeld een must net zoals het platform element en melee-gevechten. Als Nihil heb je ook een optie om aan memory remixing te doen. Met memory remixing kun je in de brein van je doel binnendringen en deze manipuleren. Hoe doe je dat? Je kunt de herinnering van je doel veranderen zodat jouw doel straks heel anders over dingen denkt en reageert.

Hieronder is de trailer te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=RX5WvALjOnk” width=”620″ height=”360″]

Remember-Me-Kid-Xmas