Nieuwe trailer van End Game voor Battlefield 3 geeft je een kleine rondleiding door de nieuwe maps.

PlayStation 3 Battlefield 3 Premium leden kunnen vanaf 5 maart aan de slag met End Game.

We hebben een nieuwe trailer voor je van Battlefield 3: End game. De trailer laat je de nieuwe maps zien waar je nieuwe gevechten gaat beleven.

Op 18 februari hadden we al wat nieuwe informatie over de nieuwe maps die in End Game zitten. De maps in End Game zijn namelijk net zo groot als Caspian Border en Operation Firestorm. De map Operation Riverside is vooral bedoeld voor grondtroepen en crossmotor liefhebbers. Strijd je op de Sablan Pipeline dan kom je er al snel achter dat dit een map is voor voertuigen. De laatste twee maps Kiasar Railroad en Nebandan Flats hebben dezelfde gameplay als Sablan Pipeline. Je kunt natuurlijk altijd op alle maps met een soldaat gaan knokken maar dan leg je als snel het lootje, tenzij je slim bent met mijntjes, rocket launchers en andere wapens waar voertuigen de schrik van krijgen.

End Game begint voor PlayStation 3 Premium leden (niet leden op 19 maart) op 5 maart. Ben je een Xbox 360 of PC Premium lid (niet leden op 26 maart) dan kun je op 12 maart gaan knallen. Hieronder hebben we een trailer en een nieuwe video waarin Lead designer Niklas Fegraeus alles verteld over de nieuwe uitbreiding.

https://www.youtube.com/watch?v=4Gu-LrgvFMs” width=”620″ height=”360″]

https://www.youtube.com/watch?v=UKnnBiZeqrE” width=”620″ height=”360″]