Nieuwe trailer en Rune onthuld van Middle-earth Shadow of Mordor

Middle-earth Shadow of Mordor verschijnt op 7 oktober op de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) en Monolith Productions hebben vandaag de nieuwe trailer Shadow of Mordor E3 CG Trailer: Gravewalker vrijgegeven. De trailer toont hoofdpersoon Talion op zijn zoektocht naar wraak, met aan zijn zijde de onsterfelijke ‘Wraith Spirit’ die door een onbreekbare vloek met hem verbonden is. Net als Talion is deze geestverschijning ook uit op wraak tegen Sauron en zijn duistere leger.

Middle-earth Shadow of Mordor brengt een dynamische game omgeving waar de speler een persoonlijk plan voor wraak maakt, terwijl ze Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht van Saurons terugkeer naar Mordor, als zijn Black Captains de rangers van de Black Gate brutaal afslachten. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die alles verliest wat hem dierbaar is en vervolgens uit de dood opstaat door een mysterieuze ‘Spirit of vengeance’. Tijdens Talions persoonlijke wraaktocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.

Daarnaast wordt een exclusieve nieuwe ‘rune’ vrijgegeven voor degene die een WBID account aanmaakt via ShadowofMordor.com/register.

WBID – Orc Hunter Rune

Talion kan Saurons aanvoerders verslaan door angst te zaaien en hen sluipend neer te halen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.