Een nieuwe Tony Hawk game is in de maak, dit heeft  de gelijknamige skateboarder aangegeven op Twitter

Na een vraag van een fan over de endless runner Shred Session heeft Tony aangegeven dat hij samen met Activision bezig is met een nieuwe Tony Hawk game voor op de consoles.

In de planning voor 2015 dus, maar verder helaas nog niks bekend over de game. Hopelijk grijpt de game terug naar de oudere Tony Hawk games, terug naar de populaire games zoals Tony Hawk Pro Skater 2 of Tony Hawk Underground. Hopen voor de fans dat Activision hier iets leuks van weet te maken.

De mobile game Shred Session is wel voor onbepaalde tijd opzij geschoven, dus die game zullen we niet snel terug zien. Daarentegen is Activision dus wel met een nieuwe mobile game bezig gebaseerd op de bekende skateboard legende.
Meer dan één nieuwe Tony Hawk game dus. Wat vinden jullie? Wat hopen jullie te zien? Laat het ons weten in de comments!

 • Werd tijd! TH3 heb ik helemaal kapot gespeeld. Ben benieuwd hoe ze het nu gaan aanpakken!

  • Grayfoxz

   Zelf deel twee en underground 2 (margeraaa!) helemaal doorgespit. Hoop op nog ene underground game eigenlijk. Wereldwijd skaten en een komisch verhaal. Leuke shizzle.

   • Jeroen Hendrickx

    Ja idd heb ze ook vroeger echt kapot gespeeld. Behalve een van de laaste met dat skateboard. En zelf me eigen gezicht met de eyetoy op me skater gezet. Weeeeeel of logie ;P