Knallen in Sunset Overdrive met het eerste downloadable wapen pakket

Vandaag kondigen Insomniac Games en Microsoft nieuwe toepassingen aan voor de Xbox One exclusive Sunset Overdrive. Wat dat zijn kun je hieronder lezen. Er is ook wat nieuws over een speciale soundtrack van Sunset Overdrive.

Player Voting:

In Sunset Overdrive zul je om de week kunnen stemmen op nieuwe outfits en game-changes via een nieuwe online Player Voting toepassing, waardoor gamers kunnen helpen beslissen over nieuwe content updates.

De eerste Player Vote bevat de keuze tussen Buck National en Floyd en spelers kunnen de komende twee weken stemmen in Sunset TV. De outfit van het winnende karakter zal gratis aan spelers worden gegeven en het karakter zal een prominente rol spelen in de tweede story-based add-on content die in 2015 uitkomt.

Wapens:

Vanaf vandaag zal de geroemde Propain Launcher gedurende een beperkte periode vaker te verkrijgen zijn in Sunset Overdrive. Tot 1 december zal het wapen vaker gedropt worden in Chaos Squad.

Daarnaast is het eerste downloadable Wapen Pack aangekondigd met daarin:

· Plague Bomb – Met dit wapen vergiftig je gelijk je vijanden in de buurt. Vijanden zullen door de Plague Bomb gaan overgeven en exploderen.

· Rager – Veroorzaakt een vlaag van verwarring, die ervoor zorgt dat vijanden elkaar gaan aanvallen. En ze exploderen ook.

· Shield Buddy – Activeert een schild waar jij en je vrienden achter kunnen schuilen.

· Multi-Lock Rocket Launcher – Vuurt meerdere raketten tegelijk af.

Het wapen pack is onderdeel van de Sunset Overdrive Season Pass, of los verkrijgbaar.

Soundtrack:

Vandaag komt ook de Best of Sunset Overdrive Music soundtrack beschikbaar op verschillende muziekplatformen. De soundtrack is speciaal gecreeerd voor de game en bevat achttien tracks van bands als Boats!, Dan Sartain, Bass Drum of Death, Meat Market, Cheap Time en Brenna Red.