2k-Xbox-Live-Sale

The Bureau XCOM Declassified verschijnt 23 augustus

We hebben een nieuwe The Bureau XCOM Declassified trailer voor jullie. De post-launch downloadable content plannen zijn een tijdje geleden ook al aangekondigd voor The Bureau XCOM Declassified die de titel zal ondersteunen met updates na de release datum van 23 augustus. Hieronder alle details.

De verhalende add-on content breidt het originele declassified verhaal van de verboden XCOM organisatie uit en zal beschikbaar zijn op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Het eerste DLC pack zal exclusief voor Xbox 360-spelers beschikbaar zijn.

Spelers die The Bureau in pre-order bestellen bij een van de deelnemende retailers ontvangen de bonus zijmissie genaamd “Codebreakers”. In deze missie is een communicatievoorziening uitgevallen die verantwoordelijk is voor het onderscheppen en vertalen van boodschappen van de vijand. In een verwoede poging om het tij van de geheime oorlog te keren moeten Special Agent Carter en zijn team contact maken met het overgebleven personeel om de voorziening te herstellen, alle bedreigingen uit te schakelen en de mysterieuze code te kraken.

Als aanvulling op de Codebreakers side-mission ontvangen degene die The Bureau in pre-order bestellen bij geselecteerde retailers de Light Plasma Pistol als een exclusieve in-game voorwerp. Onderzoek naar de wapentechnologie van ‘The Outsiders’ heeft veelbelovende resulaten van een prototype light plasma pistol opgeleverd. Niet zo kolossaal als zijn Outsider-voorganger, vuurt dit compacte wapen gecondenseerde stoten plasma en heeft een sterk verbeterde vuursnelheid, die spelers een vroeg voordeel geeft in de geheime oorlog voor het overleven van de mensheid.