LEGO Batman 3 Beyond Gotham Season Pass schaf je voor € 14,99 aan

Heb je LEGO Batman 3 Beyond Gotham helemaal uit? Dan hebben we goed nieuws omtrent nieuwe informatie over Season Pass content en gratis DLC voor de game.

Bouw verder aan je LEGO Batman 3 Beyond Gotham game-ervaring met twee nieuwe add-on content packs, die begin 2015 beschikbaar zijn voor PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3 en PC. Met de Bizarro World Pack, de nieuwste toevoeging aan de LEGO Batman 3 Beyond Gotham, krijgen spelers toegang tot nieuwe LEGO DC Comics personages en locaties, extra verhaal gedreven content, coole nieuwe items en nog veel meer. Daarnaast worden fans volgend jaar getrakteerd op een gratis Heroines & Villainesses Pack! Meer details over de Bizarro World Pack, de gratis Heroines & Villainesses Pack en nieuw vrijgegeven beeldmateriaal van de personages in de Arrow Pack, tref je onderstaand aan.

• Bizarro World Pack (Season Pass):

o Red Bizarro’s planeet van het kwaad en sluit je aan bij de Bizarro League, klonen van de Justice League, met personages als Bizzaro en Bizarra!

• Heroines & Villainesses Pack (gratis te downloaden):

o Vier de onverschrokkenheid van de vrouwen van DC Comics met deze collectie van superheldinnen en slechteriken. Spelers kunnen hiermee schade aanrichten als Raven of de grond doen splijten als Terra. De bundel bevat daarnaast de favorieten van de fans, zoals de buitenaardse prinses Starfire en dieren-imitator Vixen, maar spelers moeten op hun hoede zijn voor de explosieve Plastique en de koude en berekende Killer Frost!

• Arrow Pack (Season Pass):

○ Kruip in de huid van de Green Arrow, met de stem van Stephen Amell, van de succesvolle TV show Arrow. Verken Starling City en ontmoet nieuwe personages, waaronder Slade Wilson, Roy Harper, Malcolm Merlyn en vele anderen.

Alle nieuwe content is beschikbaar via de LEGO Batman 3 Beyond Gotham, die nu verkrijgbaar is voor € 14,99 en de Man of Steel, Dark Knight, Batman 75th, Arrow, Bizzaro World en nog veel meer aan te kondigen extra content bevat! Elke Season Pack kan ook afzonderlijk gekocht worden voor € 2,99.