Ontdek Schemer, Daglicht, Zonsopkomst en -ondergang en Nacht in de nieuwe screenshots van Sébastien Loeb Rally Evo

Koch Media Benelux en Milestone hebben nieuwe screenshots van Sébastien Loeb Rally Evo vrijgegeven. Deze screenshots presenteren de belichtingsomstandigheden van Sébastien Loeb Rally Evo, het nieuwe, exclusieve IP dat in de herfst van 2015 wordt verwacht voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Bij zonsopkomst, in het schemerlicht en ‘s avonds laat, door sneeuw, regen en mist, of in het felle zonlicht van de vroege middag: met een grote variatie in weers- en belichtingsomstandigheden is Sébastien Loeb Rally EVO een voortdurend veranderende ervaring, met als gevolg dynamische gameplay. Geen enkele race is hetzelfde. En de veranderende condities beïnvloeden onvermijdelijk je rijstijl, waarin zelfs de meest gevorderde spelers een uitdaging zullen vinden. Met de Photosharing functie leg je de adembenemende zonsondergang of het verdwijnen van het racetrack in de dauw bij zonsopkomst perfect vast, en deel je dit alles met vrienden.

Milestone voert de druk op in de aanloop naar een groots 2015. In samenwerking met de negenvoudige rally wereldkampioen zal Sébastian Loeb Rally Evo naar de woonkamers van spelers over de hele wereld worden gebracht, met alle spanning die komt kijken in de rally wereld.

Kenmerken van Sébastien Loeb Rally Evo:

  • Career modus: kruip in de huid van een rally coureur en strijd voor een plekje in het team van Sébastien Loeb, waar hij je als mentor door alle ins en outs van de sport zal gidsen.
  • Offline modus: verbeter je vaardigheden en perfectioneer je rijstijl voor een echt verrijkende ervaring.
  • Online modus: daag vriend en vijand van over de hele wereld uit voor eindeloos vermaak.