Op welke game voor de PS4 kan jij niet wachten?

Een mooie lineup van nieuwe PS4 games van juni 2015 staan op ons te wachten. PayDay 2 zal het ongetwijfeld goed doen op de PS4 en hoewel The Elder Scrolls Online een wat moeilijke start had op de PC valt deze na vele patches en bugfixes toch ook onder de betere MMO’s van vandaag. Uiteraard net zoals op de andere platformen zie je ook hier de grote LEGO Jurassic World en Batman: Arkham Knight. En met de kleinere (maar zeker niet verkeerde) indie games ga je je geen minuut vervelen! Let wel op: Skulls of the Shogun en Super Exploding Zoo zitten ook in de PlayStation+ lineup van deze maand.

3 juni, 2015

4 juni, 2015

9 juni, 2015

10 juni, 2015

12 juni, 2015

23 juni, 2015

 • Kijk deze maand vooral uit naar Batman Arkham Knight, eerste twee Arkham games waren namelijk erg goed. En het derde deel was meer van hetzelfde, hoop dat dit deel weer vernieuwing brengt. En dat lijkt het wel te gaan doen met onder andere de toevoeging van de Batmobile.

  Daarnaast ook zin in The Elder Scrolls Online, heb de game al in maart 2014 besteld en ik kan niet wachten tot die collector’s Edition binnen is.

 • The Elder Scrolls Online, LEGO Jurassic World en Batman Arkham Knight voor mij. Ik twijfel wel over The Elder Online aangezien de PC reviews erg mixed zijn. De console versies moeten als het goed is anders zijn dus ik wacht de reviews wel even af.

  • Ik heb TESO gespeeld en vond het echt een slechte game. Verwacht daarom ook zeker niet dat de console versie beter zal zijn. TESO is denk ik niets meer dan een hype game.

   • Rick

    Ik denk dat je ESO gespeeld hebt toen de game net uitgebracht was; de game was toen inderdaad een 13 in een dozijn mmorpg. De kritieken waren niet mals, en Zenimax heeft zich de kritieken zeer zeker aangerekend. TESO staat imiddels bekend als een MMORPG die een enorme groei heeft door gemaakt, en de fanbase is gegroeid en gebleven na een dikke leegloop.
    Met de implementatie van het justice systeem en de komende uitbreidingen van de guilds, laat de ontwikkelaar zien dat het nog steeds bouwt aan beter TESO. Daarnaast zijn de fixes zoals de verbetering van craften, PVP issues, Bots, class balancing, lore uitbreidingen etc, echt van grote invloed geweest op de speelbaarheid van de game. Over de end-game hoor ik ook niet meer dan goeds, al moet je je afvragen of end-game content uberhaupt niet gewoon de doodsteek voor een mmo is.

    Het is echt te kort door de bocht om te zeggen dat het een hype game is.