Twee klappers op weg naar de PS4?

Een leuk geruchtje voor de dinsdag middag. Op een interne meeting van Sony zou er nieuws over een tweetal nieuwe PS4 games zijn uitgelekt. Namelijk een nieuwe God of War titel genaamd redemption en veel interessanter een nieuwe Jak and Daxter titel. Dat er een nieuwe God of War aan zou zitten te komen is niet een hele grote verassing, een succesvolle serie op een plank laten liggen is ongeveer niet zo logisch als niet elk jaar een nieuwe madden of fifa uitbrengen.

Jak IV is wel een grote verassing aangezien de serie de huidige generatie over had geslagen(op wat PSP titels na). De laatste titel van Naughty Dog is intern door een tweede team ontwikkelt dus na Uncharted 3 kunnen ze aan de slag gegaan zijn met een nieuwe Jak and Daxter titel. Dat Naughty Dog nog niet helemaal klaar is met deze franchise is al eerder gebleken. Na Uncharted 2 is er een tijd gewerkt aan een reboot van de serie in een serieuzer jasje. Dit project is nooit afgerond omdat Naughty Dog niet tevreden was over de creatieve kwaliteit van het project. Met Knack laat Sony echter zien dat er nog steeds ruimte is voor een cartoony serie op het Playstation platform. Daarbij is Naughty Dog op hun website ook op zoek naar een ontwikkelaar met ervaring in het maken van co-up titels dus als dat lijntje verbonden wordt aan dit gerucht dan zou dat kunnen betekenen dat co-up een mogelijkheid is voor Jak IV.

Het gerucht is vooral gebaseerd op een tweetal plaatjes dat uit deze interne meeting van Sony zouden moeten komen. Er is al geroepen dat deze plaatjes nep zijn maar het zou natuurlijk heel tof zijn als beide titels naar de PS4 komen. Jak II en III behoren nog steeds tot de favoriete titels van onderstaande en er was een tragisch gebrek aan dergelijke titels op de huidige generatie. Sony heeft aangegeven dat ze op Gamescom nog wat nieuwe titels gaan laten zien dus wellicht dat deze twee titels daar op gaan duiken.

jak_iv_ps4

gow_redemption