Destiny Expansion I: The Dark Below is vanaf 9 december beschikbaar

Over twee weken verschijnt de eerste expansion van Bungie’s Destiny. Destiny-fans kunnen natuurlijk niet wachten en daarom heeft Bungie nieuwe behind-the-scenes beelden onthult om de fans een preview te geven van Destiny’s eerste expansion genaamd The Dark Below.

Ontdek wat je te wachten staat in The Dark Below. Breid je Destiny avontuur uit met een schat aan nieuwe wapens, armor, en gear die je kunt verdienen in nieuw story quests en missies. Strijd in drie nieuwe, competitieve multiplayer arena’s. Vorm een Fireteam en ga nieuwe coöperatieve uitdagingen aan, waaronder een gloednieuwe six-player Raid. Het intro filmpje is een paar dagen geleden ook gelekt. Bekijk deze hier.

  • De game blijft een beetje liggen de laatste tijd door andere games. 9 december ga ik deze DLC toch maar spelen. Ik blijf op level 28 steken…Raids geprobeerd met een groep en het is lachen maar damn wat pittig.

    • Bij mij ligt de game ook al even stof te vangen, heb op dit moment ook geen zin om de game te spelen met zoveel andere toffe games!

  • Destiny blijft een vette game. Ben level 26 maar de Raid is tot op heden niet gelukt. Wel tot de eindbaas gekomen.

  • Ik speel Destiny nog steeds en onze clan farmed de raid elke week op al onze Guardians. Daarnaast doen we de Nightfall Strike, Weekly Heroic, Daily Heroic en Bounty’s om andere clan leden te helpen. 😀