Vandaag zijn er weer een aantal nieuwe PlayStation Store deals van start gegaan

Deze nieuwe PlayStation Store deals bieden een hoop DLC aan, kortingen op de Call of Duty serie en een flinke weekdeal. Zelfs verschillende season passen zijn inbegrepen in deze kortings-actie! We hebben het voor de meeste kortingen over 25-35%, maar bij een enkele deal is het ook 50 en zelfs 65% korting.

De weekdeal van deze week is Alien Isolation. En dan hebben we het niet over een tientje, maar over maar liefst 65% korting op de normale prijs voor de PlayStation 4 versie! De PlayStation 3 versie van de game ontvangt 60% korting. Dit staat dus gelijk aan elkaar. Verder kun je nog eens extra profiteren van 30% korting op Call of Duty: Advanced Warfare voor de PlayStation 4. De korting geldt op zowel de gewone als de digital pro editie. Ook de PlayStation 3 versie heeft korting gekregen, maar bij deze is dat maar 25%. Ook zijn er flinke kortingen te vinden op de DLC van deze game en een aantal oudere Call of Duty games.

Om de rest van de deals te bekijken, (en dat zijn er een hoop!) kun je het beste hier klikken. Alle games, season passen en DLC op een rijtje met de korting erbij vermeld. Hopelijk staat er ook iets voor jullie tussen?! Weet je al wat jij gaat kopen? Laat het ons weten!
Nieuwe PlayStation Store deals 04-02-2015