Een hoop nieuwe aankondigingen in de nieuwste Nintendo Direct, waaronder nieuwe personages in Super Smash Bros.!

In de Nintendo Direct van vannacht heeft Nintendo eindelijk Mewtwo aangekondigd voor Super Smash Bros. op de Wii U. Deze zal vanaf 28 april beschikbaar zijn voor de Wii U en 3DS. Je kunt deze apart kopen voor 3,99 of voor de Wii U en 3DS samen voor 4,99. Mensen die de Wii u versie en 3DS versie van Smash Bros. Voor 31 maart geregistreerd hadden krijgen Mewtwo gratis via een code op 15 april.

Naast Mewtwo is er nog een nieuw personage aangekondigd als vechter:  Lucas uit Mother3, de spirituele opvolger van Earthbound die (tot nu toe) enkel in Japan is uitgekomen, maakt ook zijn opkomst. Nadat hij eerder in Smash Bros. Brawl zat mag hij nu ook meedoen aan het gevecht op de Wii U. Lucas komt beschikbaar als download in juni 2015.

Ook heeft Nintendo nog een nieuwe update aangekondigd die de vechters meer balanceert, nieuwe share-opties en de mogelijkheid om een aantal cross-over kostuums aan te schaffen voor je Mii vechters. Denk hierbij aan kostuums met onderdelen uit series als Zelda, Xenoblade en Mega Man. Deze outfits gaan €0,75 per stuk kosten, of €1,15 voor de Wii U en 3DS versie in een keer.

Later dit jaar komen ook een paar

En dan nu het laatste Smash Bros. nieuws van vandaag, je kunt vanaf vandaag zelf bij Nintendo aangeven welke vechters je graag in Super Smash Bros. ziet verschijnen. Natuurlijk kan Nintendo niet elk personage in de game stoppen, maar proberen kan zeker geen kwaad.

Klik hier voor de link om jouw ultieme vechter voor te stellen aan Nintendo!
Nieuwe personages in Super Smash Bros. en update nieuws