Namco Bandai heeft weer een tweetal nieuwe Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 screenshots vrijgegeven!

Met een releasedatum die steeds dichterbij komt, krijgen we gelukkig ook steeds meer te zien. Zo ook deze nieuwe Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 screenshots die de terugkerende “wall running” gevechten toont en het “fish eye” camera effect laat zien…

De wall running battles zijn al in elke game na de eerste afwezig geweest. Zeer jammer, want dit gaf toch een heel andere dimensie aan de game. Het rekening houden met aanvallen van voor of achter je is een ding, maar van bovenaf omdat je tegenstander tegen de muur op rent…dat is een heel ander verhaal. Het fish eye lens effect komt tijdens het gevecht op verschillende momenten tevoorschijn, vermoedelijk tijdens cutscenes van bepaalde aanvallen om de move net wat meer stijl te geven. Zoals je ook duidelijk kan zien in de screenshots is het niet alleen de vervorming maar ook een lichte lens flare die er aan toegevoegd worden.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 staat gepland voor een release op PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam. Voor alle drie de platformen moet de game later dit jaar uitkomen.