Magic-2014

Magic 2014 kent twee nieuwe features

Wizards of the Coast kondigt vandaag twee nieuwe features aan voor Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers! Sealed Play en een nieuwe kijk op de populaire typen wezens, genaamd Slivers, maken beiden hun debuut in de Duels of the Planeswalkers franchise met Magic 2014.

Met de toevoeging van Sealed Play kunnen spelers booster packs en build decks openen om te spelen tegen AI en andere spelers. Iedere verzegelde pool bestaat uit 84 kaarten, net als de papieren TCG booster packs. De PvE ervaring omvat een ladder van zes decks, waarmee spelers het op kunnen nemen tegen éénkleurige Sealed decks, die allemaal overeenkomen met een bepaalde Planeswalker. Tot slot worden de spelers geconfronteerd met een ‘boss’ Sealed deck.

Slivers

Een andere feature die in Magic 2014 uitkomt is de nieuwe benadering van de populaire wezens Slivers. Nieuwe speelbare Slivers in Magic 2014 decks, favoriet onder de fans, bestaan uit:

− Sliver Construct
− Predatory Sliver
− Groundshaker Sliver
− Megantic Sliver
− Blur Sliver
− Striking Sliver
− Thorncaster Sliver
− Battle Sliver
− Sentinel Sliver
− Bonescythe Sliver

Hive Stirrings, een magische vorm die Sliver tokens maakt, wordt tevens opgenomen in Magic 2014.

De Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers videogame is deze zomer niet alleen op PC, Xbox Live Arcade, PSN en iPad verkrijgbaar, maar voor de allereerste keer ook op Android tablet. De Magic 2014 product line-up bevat ook de Magic 2014 – Core Set voor de papieren trading card game (TCG) en Magic Online.