Lost-Planet-3-1024x576

Lost Planet 3 is vanaf 30 augustus 2013 verkrijgbaar voor de
PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Buiten is het misschien warm maar wij hebben wat koele screenshots voor je van Lost Planet 3. De screenshots zijn nog voor de E3 vrijgegeven. Bekijk hieronder de screenshots en kenmerken van de game.

Belangrijkste kenmerken

• Utility rig – Bescherm jezelf tegen de vijandige Akrid en de onvoorspelbare ijsstormen op E.D.N. III met je voertuig. Maak gebruik van verschillende tools, waarmee je je vijanden kunt grijpen en wezens van elke grootte kunt vernietigen.

• Gameplay Variety – Ga de extreme omstandigheden te lijf te voet in de third person mode of in je voertuig d.m.v. first person modes.

• Stormachtig weer – De steeds veranderende weersystemen van EDN III hebben invloed op de manier waarop je moet spelen om een indrukwekkende omgeving te creëren, waaraan je tegenspelers zich steeds opnieuw moeten aanpassen.

• Intense bioscoopervaring – Ontwikkeld met de Unreal Engine 3, presenteert Lost Planet 3 een visueel prachtige en unieke omgeving die je manier van spelen beïnvloedt.

• Killer vijanden – De Akrid zijn terug, groter en bozer dan ooit tevoren. De nieuwe Carrier Akrid is in staat om zijn vijanden van dichtbij te spietsen met zijn krachtige voorpoten. De enige manier om dit beest te verslaan is met behulp van Jim’s wapens of zijn voertuig proberen te ontdekken wat zijn zwakke plek is.

• Onthul de verborgen waarheden van E.D.N. III – De onbekende wereld kent veel geheimen. Wat wil E.D.N. III verbergen? Alles zal worden onthuld in Lost Planet 3.