Lego City Undercover verschijnt als limited edtion.

Game verschijnt 28 maart exclusief op de Wii U.

Mensen met een Wii U hoeven niet lang te wachten op de volgende sandbox-game. Lego City Undercover komt eraan en wij hebben een nieuwe reclame video van de game voor je. In de video zien we wat voertuigen en gameplay zoals je gewend bent in een sandbox-game maar dan met een Lego twist. Bekijk onderaan de post de video.

In LEGO City Undercover maakt Chase McCain jacht op de gevaarlijke Rex Fury die verantwoordelijk wordt gehouden voor de recente misdaadgolf in LEGO City. In de levendige open wereld van LEGO City gaat Chase undercover en wisselt hij tussen diverse vermommingen voor speciale vaardigheden; verkleed als mijnwerker kan hij bijvoorbeeld dynamiet gebruiken, terwijl hij als inbreker deuren kan openbreken. De unieke mogelijkheden van de Wii U GamePad-controller komen ook goed van pas bij de jacht op Rex Fury. Je kunt de GamePad bijvoorbeeld gebruiken als communicatiemiddel om met collega’s te praten, of om omgevingen te scannen en naar aanwijzingen of criminelen te speuren. Tijdens het rijden door de stad wordt een handig kaartje met GPS-route op het scherm van de GamePad getoond.

LEGO City Undercover verschijnt exclusief voor Wii U en wordt op 28 maart in Europa gelanceerd met een limited edition softwarebundel waarin een Chase McCain-minifiguur zit.

https://www.youtube.com/watch?v=Z0dyOIeBSHA” width=”620″ height=”360″]