Nieuwe LEGO Batman 3 Beyond Gotham Trailer

LEGO Batman 3 Beyond Gotham trailer werd het eerst getoond op de San Diego Comic-Con

Er is een nieuwe LEGO Batman 3 Beyond Gotham trailer vrijgeven. In de trailer zien we onder andere verschillende Justice League personages. In LEGO Batman 3 Beyond Gotham bundelt the ‘Caped Crusader’ zijn krachten met de superhelden van het DC Comics Universe en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde. Met behulp van de kracht van de ‘Lantern Rings’ laat Brainiac werelden inkrimpen om deze aan zijn gestoorde collectie van miniatuur steden van het gehele universum toe te voegen. De grootste superhelden en de meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de ‘Lantern Rings’ te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is. Bekijk de LEGO Batman 3 Beyond Gotham trailer hieronder. De game is begin deze herfst beschikbaar is voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

https://www.youtube.com/watch?v=hlfvPtztFy0″ width=”620″ height=”360″]

 • Het is nu wel leuk geweest. Elke weer dat Lego gebeuren …..uitmelkerij……

  • Nino

   Zolang kinderen van LEGO houden zullen er games uitkomen. Ik vind het juist wel leuk dat LEGO zich zo richt op de digitale markt.

   • Yes daar heb je gelijk in. Laat ik het anders brengen. De manier waarop steeds word gepresenteerd is steeds hetzelfde. Waarom niet bijvoorbeeld een mmo van Lego oid. Maar je geeft al dat ze zich meer op de kinders aan het focussen zijn

    • De LEGO games zijn niet alleen voor kinderen. Ik en vele met mij vinden de games namelijk ook erg leuk en het is een uitstapje na al dat shooter gedoe etc. De games hebben zich zeker ontwikkeld door de jaren heen en bij sommige puzzels vraag ik me zeer af of deze games echt wel geschikt zijn voor kinderen. Sommige zijn namelijk best pittig, voor een kind dan. Hoe de games de personages laat zien, of het nou Marvel of DC personages zijn is verfrissend. Als je de lore van alle personages kent komen de grappen in de game ook wat beter over. Er hoeven van mij geen honderden LEGO games te komen, het houd inderdaad een keer op, maar voor nu geniet ik elke keer weer van een nieuwe LEGO game.

     • Duidelijke uitleg berend! de games zijn idd grappig