Killer is Dead zal in de zomer verschijnen.

De game zal een typische japanse game zijn.

We hebben de tweede trailer van Killer is Dead voor je. In deze nieuwe trailer van de game zien we weer van alles voorbij waarbij de een nog vreemder is dan het ander. Bekijk onder aan de post de trailer.

In Killer is Dead heet de hoofdpersoon Mondo en hij is nogal een beul. Een beul die goed gekleed gaat in een strak pak om huurmoordenaars op te ruimen. Je neemt het bijvoorbeeld op tegen de Yakuza op een tijger, terwijl jij op een motor rijdt. Apart is zeker het juiste woord bij deze game. En Suda belooft dat we nog veel meer van dit soort situaties tegenkomen in de game. De game heeft een moderne art-style in combinatie met bestaande cel-shading technologie.

US publisher XSeed over Killer is Dead:

The game’s protagonist, Mondo Zappa, is “an executioner whose task it is to dispose of dangerous criminals and assassins from around the world.”

“Working for an agency called the ‘Bryan Execution Firm,’ headed by a mysterious information trafficker known as Bryan, Zappa relies on dishing out his own brand of justice with the aid a traditional Japanese sword and a left artificial arm which houses interchangeable weapons.”

Killer is Dead zal in Europa in de zomer verschijnen.

https://www.youtube.com/watch?v=4TM3cDAsAIU” width=”620″ height=”360″]

(Bron: CVG)