Duwen, racen en crashen. Destruction derbies zijn gevaarlijke bezigheden.

Heb je zin in een destruction derby op je console of je PC? Dan moet je mogelijk tot 2016 wachten, maar dan krijg je wel een nieuwe FlatOut game in handen! Uitgever Strategy First heeft bekend gemaakt dat de nieuwe game naar de PlayStation 4, Xbox One, Pc, en meer gaat komen. In 2011 hebben we voor het laatst een nieuwe titel in de serie gezien en hopelijk krijgt de serie hiermee wat oude glorie terug.

De game word ontwikkeld door Kylotonn Entertainment, de makers van WRC5 en Motor Club. Als je onze review van deze laatste titel bekijkt zie je dat dit niet echt een succes was. En hopelijk is dit ook niet wat we kunnen gaan verwachten van FlatOut. Als we Kylotonn zelf mogen geloven dan hoeven we ons geen zorgen te maken. Ze beloven namelijk dat dit de meest ambitieuze game uit de serie wordt. Ook zullen ze in de komende maanden op verschillende manieren bekend maken hoe de fans kunnen helpen de game te vormen.

Strategy First heeft nog geen officiële screenshots vrijgegeven, maar heeft een tijd geleden wel een teaser pagina online geplaatst voor een titel-loze auto game. Deze lijkt verdacht veel op een FlatOut game. Kijk zelf maar hier en laat ons weten wat hoe jij erover denkt!

Nieuwe FlatOut game in de maak