Farming Simulator 15 verschijnt volgende week disndag

Farming Simulator 15 wordt ontwikkeld door Giants Software en komt naar PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360. In de nieuwe Farming Simulator 15 trailer van vandaag worden een aantal van de vele voertuigen die je in de game zult vinden getoond. Geniet van uiterst gedetailleerde 3D modellen van tractoren en machines die op volle toeren laten zien waar ze van gemaakt zijn in verschillende gameplay beelden.

Licenties van de 40 grootste fabrikanten (New Holland, Ponsse, Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Horsch, Grimme, Amazone en nog veel meer) geven je de mogelijkheid om een immense reeks voertuigen en authentieke machines te gebruiken die waarheidsgetrouw zijn nagemaakt op basis van de originele modellen, tot op de laatste bout en moer.

Console spelers zullen eindelijk de volledige “Farming experience” kunnen ervaren; dezelfde nieuwe generatie die op PC al ruim 1 miljoen spelers heeft weten te verleiden: al haar content, activiteiten, voertuigen, en, op PlayStation 4 en Xbox One, de online cooperatieve multiplayer modus! Nodig andere spelers uit in jouw game en benut diverse mogelijkheden om je boerderij verder te ontwikkelen: verhoog je productiviteit door taken te verdelen of door samen te werken aan grotere taken zodat deze effici├źnter kunnen worden uitgevoerd in real-time, en ontwikkel je boerderij sneller dankzij de hulp van anderen. Bekijk hieronder de nieuwe Farming Simulator 15 trailer.