Iconische Maus en 12 andere nieuwe tanks betreden het slagveld in World of Tanks Xbox 360 Edition

Een Blitzkrieg aan nieuws vandaag van Wargaming. Zij hebben namelijk de launch van de nieuwe content update bekend gemaakt voor haar nieuwe free-to-play console multiplayer game, World of Tanks Xbox 360 Edition (meer over deze editie hier). Deze update is nu wereldwijd gratis speelbaar voor alle Xbox Live Gold leden en is 7 dagen, als proef, voor de overige Xbox Live accounts beschikbaar gesteld.

Spelers die op zoek zijn naar formidabele vuurkracht op het slagveld kunnen hun hart ophalen met de introductie van deze Duitse heavy tank serie. Aan kop staat de enorm krachtige level 10 Maus wat een onoverwinbare legende uit de tank geschiedenis is. Ondanks dat deze tank nooit een slagveld geeft betreden heeft het wel een wereldwijde impact gehad op tankliefhebbers.

Daarnaast zijn in deze update ook medium tanks en tank destroyers toegevoegd en is de Sovjet lijn versterkt met maar liefst vier nieuwe tank destroyers en twee nieuwe licht en medium tanks. Tot slot zijn er ook twee nieuwe maps toegevoegd- Airfield en Murovanka. Hoe ziet World of Tanks Xbox 360 Edition eruit? Bekijk hieronder de trailer.