Betreed drijvende eilanden in Dragon’s Prophet.

Infernum geeft nieuwe gedetailleerde informatie vrij over de derde Closed Bèta van Dragon’s Prophet. De update van deze week geeft spelers een grote hoeveelheid aan nieuwe content, veel verbeteringen met betrekking tot de interface en het complexe drakensysteem, nieuwe functies en effecten voor vaardigheden en een gewijzigd uitbreidingssysteem.

In de huidige update krijgen spelers de kans om de drijvende eilanden voor het eerste te betreden. Terwijl zij deze eilanden aan het verkennen zijn, kunnen spelers ook een kijkje nemen bij het langverwachte housing systeem. Meer dan 1000 Europese gilden wachten ongeduldig om de eerste dorpen te bouwen en voor te bereiden op de opkomende frontier systeem. Met dank aan een optionele PvP flag is het nu zelfs mogelijk om de geweldige player vs. player gevechten buiten deze zones te ervaren.

Lukt het jou om de Legendary Dragon te temmen?

Met de nieuwe Dunar Tempel opent een uitdagende dungeon zijn poorten. Deze dungeon is het huis van een Legendary Dragon die nog nooit eerder gezien is. Degene die levend door deze tempel weet te komen en het lukt om de legendarische draak te temmen, kan zich verheugen op speciale beloningen en zeldzame draakvaardigheden.