Nieuwe Call of Duty is mogelijk World at War 2

Het is goed mogelijk dat de nieuwe Call of Duty game op 4 mei zal worden aangekondigd. Het gaat hier om een vervolg op World at War, een tweede wereldoorlog shooter van Treyarch. Een geheimzinnig tweet van de community manager van Xbox Canada ondersteund dit gerucht. Hij tweet namelijk het romeinse cijfer twee met als achtergrond een morse-code. Kort na deze eerste tweet, ontkracht hij deze eerste tweet met een tweede tweet.

Naast het cijfer twee wat zou moeten staan voor een tweede deel uit de serie, in dit geval World at War 2, is er ook nog de morse-code. Het gameforum NeoGAF heeft deze code weten te ontcijferen. Er staat namelijk:  “Presented by Xbox, 10am PDT, 1pm EST, May 4th 2015”. Xbox zou dus de nieuwe Call of Duty op 4 mei 19.00 uur Nederlandse tijd gaan onthullen.

Naast deze twee hints naar Call of Duty: Word at War 2 is er nog een derde hint. Deze hint komt van de hackergroep Anonymous, zij hebben namelijk al eerder een afbeelding gepost waar op te zien is dat World at War 2 onthuld zal gaan worden op jawel  “10am PDT, 1pm EST, May 4th 2015”. Dit is dus precies dezelfde tijd.

Nieuwe Call of Duty game wordt mogelijk op 4 mei onthuld

Wij denken dat dit allemaal geen toeval meer kan zijn, en wij wachten dus rustig af tot 4 mei en hopen op een aankondiging van Call of Duty: World at War 2.

  • Ik zou het op prijs stellen als Treyarch terug gaat naar de tweede wereldoorlog, ik heb wel een beetje genoeg van al de futuristische Call of Duty games. Back to the basic!