Batman Arkham Origins

Speel als Batman, Robin of als Super-Villain Elite in de Batman Arkham Origins multiplayer

Warner Bros. en DC Entertainment bevestigen vandaag dat Batman Arkham Origins een modus bevat die spelers in staat stelt om de award winnende gameplay van de franchise online te spelen met vrienden en vijanden. Het online component mengt de traditionele Arkham gameplay met third-person shooter mechanieken en is ontwikkeld door Splash Damage.

De Batman Arkham Origins Online Mode biedt spelers de kans om te jagen als Batman of Robin op de meest uitdagende tegenstanders tot nu toe; vrienden en andere spelers online. Spelers kunnen ook de rol van een Super-Villain Elite op zich nemen en een kijkje achter de schermen nemen om te zien hoe het is om aan de kant te staan van The Joker en Bane, terwijl zij hun nalatenschap zeker stellen door Batman, Robin, en iedereen die in hun weg staat uit te schakelen. Fans zijn zelfs in staat om de ultieme versterking op te roepen en het tij te keren in iedere match door zelf The Joker of Bane te spelen.

De online modus is beschikbaar voor het PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De wereldwijde release van de game staat gepland op 25 oktober 2013.

  • Damn ik houd geen geld meer over! Wederom een vette titel!

  • Ik moet echt een bank beroven. Zoals je Sjoerd het zegt. Er komen zulke vette titels aan dat ik ook geen geld meer over hou..

  • zo dit ziet er zeker leuk uit. Moet het wel goed uit pakken maar de game komt waarschijnlijk toch in huis vanwege de single player.