Elrond voegt zich bij de strijd in Guardians of Middle-earth.

Elrond, de machtige leider van Rivendell en vader van Arwen, voegt zich bij de strijd als nieuw speelbare Guardian in Guardians of Middle-earth. De Elrond DLC is beschikbaar op PlayStation Network en Xbox LIVE Arcade.

Elrond’s uitzonderlijke vechtskills werden getoond tijdens het einde van de Second Age, toen de Laatste Alliantie van Elfen en Mannen naar Mordor vertrokken om te vechten in de Slag van Dagorlad, waar ze uiteindelijk Sauron hebben verslagen.

Team op met maximaal 10 spelers in deze MOBA game.

In Guardians of Middle-earth vormen spelers een team van de meest krachtige helden van de grootste fantasy epos aller tijden, waarmee maximaal 10 spelers samen worden gebracht in een competitief multiplayer online battle arena (MOBA) spel. De game bevat karakters uit de film The Hobbit: An Unexpected Journey. Deze MOBA game voor consoles biedt meer dan 20 iconische ‘guardians’ waaronder Gandalf, Gollum, Legolas, Sauron en vele anderen, om mee te spelen tijdens PVP wedstrijden en memorabele allianties te vormen met en tegen vrienden. Gamers kunnen met andere spelers communiceren via een in-game communicatiesysteem en hebben toegang tot het uitgebreide online stat en leader board systeem, waarmee ze onder andere overwinningen en nederlagen van vrienden kunnen volgen. De game is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en te downloaden voor Xbox LIVE Arcade voor Xbox 360 en PlayStation Network