Het is bijna zover, eindelijk ligt Ni No Kuni bijna in de winkels en op PS Store. Op 1 februari kun jij je laten betoveren in de wereld die gecreëerd is door Level 5, Studio Ghibli en met een mooie soundtrack gecomponeerd door Joe Hisaishi. We hebben een round up voor je waarin je nog eens alles kunt terug lezen waar wij je over bericht hebben en wat je van de game kunt verwachten.

Verhaal van Ni No Kuni.

Ni No Kuni draait om het verhaal van het 13 jarig jongetje Oliver. Zijn moeder is plotseling komen te overlijden na dat ze het leven van haar zoon heeft gered. Een pop die gegeven is aan Oliver door zijn moeder komt tot leven door de tranen van Oliver. Deze pop introduceert zichzelf als de elf Drippy. Drippy geeft Oliver een boek waarmee hij magie kan gebruiken en zo de wereld van Ni No Kuni binnen kan gaan. Het spel speelt zich hierdoor af tussen 2 werelden.

Soundtrack van Ni No Kuni.

De muziek in de game wordt gecomponeerd door Joe Hisaishi. Hisaishi is ook wel bekend om zijn werk voor de animatie films Spirited Away, Howl’s Moving Castle. Hieronder kun je een developer trailer bekijken waarin Hisaishi vertelt over het componeren van de soundtrack.

https://www.youtube.com/watch?v=_Bcf0X7Vlh4″ width=”620″ height=”360″]

NINO KUNI SUPRISE

Inside Level 5.

We hebben ook een video voor je waarin je meegenomen wordt achter de schermen bij de developer Level 5. Akihiro Hino, CEO van Level 5, legt naast de tour ook uit waar het streven ligt van Level 5 en dat ze als bedrijf al hun ziel en zaligheid in hun producten gooien.

https://www.youtube.com/watch?v=mFs18vBeTGk” width=”620″ height=”360″]

Art of Studio Ghibli.

In de onderstaande video vertellen verschillende medewerkers van Studio Ghibli waaronder Yoshiyuki Momose, Director of Animation, ons met wat voor passie zij aan Ni No Kuni hebben gewerkt en wat ze allemaal gedaan hebben met betrekking op het maken van de tussen filmpjes en dergelijke.

https://www.youtube.com/watch?v=YjrwfQH-P2c” width=”620″ height=”360″]

Launch Trailer.

Als laatste hebben we nog de launch trailer voor je. Deze staat ook apart op de frontpage maar kon natuurlijk niet missen in deze round up. Ni No Kuni ligt op 1 februari in de winkels en is te koop via de PS Store. Mocht je Ni No Kuni willen uitproberen dan is er nog de demo die op de PS Store kan downloaden.

https://www.youtube.com/watch?v=-jbK6fYbMKk” width=”620″ height=”360″]

Ga jij de game halen? Ben jij al betoverd? Laat het ons eens weten.