United Eleven Nexon Europe

Carlo Ancelotti heeft een welkomstbericht aan nieuwe spelers van United Eleven

Nexon Europe stuurt vandaag hartelijke felicitaties uit naar Carlo Ancelotti en Real Madrid voor de overwinning tegen concurrent Athletico Madrid, en is verheugd dat dit fantastische resultaat instemt met de eerdere simulatie in de beste management training game ter wereld: United Eleven.

De afgelopen weken is de wereldberoemde manager, Ancelotti een bron van motivatie geweest voor spelers van de browser-based voetbalmanagementsim die de meest geavanceerde matchengine aller tijden heeft en een reeks gedetailleerde en realistische mogelijkheden wat betreft werving, management, en tactieken. En ter support voor Ancelotti’s wedstrijd afgelopen zaterdag, presenteerde het United Eleven team een evenement waarbij de wedstrijd en opstelling werden gesimuleerd. Deze liet zien hoe Marcelo scoorde en Ronaldo ook nog eens een penalty raakte, net zoals in de echte wedstrijd.

Nauwkeurige simulatie zoals deze is mogelijk door live wedstrijdgegevens die in United Eleven beschikbaar zijn, waardoor speeltactieken tijdens een wedstrijd op een levensechte manier kunnen worden aangepast. 32 verschillende variabelen kunnen invloed hebben op het eindresultaat van de 90 minuten, wat dit tot de meest gedetailleerde simulatie van het moment maakt.

“We zijn blij voor Carlo Ancelotti en het Real Madrid team dat de Madrid derby heeft gewonnen – hij is de grootste bron van inspiratie voor onze spelers, die hun managementvaardigheden buiten het veld trainen met United Eleven! Door onze simulatie wisten we dat Ancelotti de overhand zou hebben in de competitie – eigenlijk was het al voorspeld door onze gebruikers tijdens de bètatest tijdens ons voorseizoen, dus we waren nauwelijks verrast,” aldus Paul Lee, Operation Manager bij Nexon Europe.

Carlo Ancelotti is hieronder te zien in een welkomstbericht aan nieuwe spelers van United Eleven.