Lost Sage Nieuwe website

Nexon Europe nodigt spelers uit om zich bij de snel groeiende community te voegen

Nexon Europe opent vandaag de vernieuwde officiële Lost Saga website (http://lostsaga.nexoneu.com) voorafgaand aan de open bètatest die eind april van start gaat.

Op de officiële Lost Saga website vind je alles wat je nodigt hebt voor de open bètatest, zoals informatie omtrent speelbare karakters, waaronder vaardigheden en specialiteiten, en wekelijkse updates over nieuw toegevoegde content. Wanneer de open bètatest van start gaat, zullen ook spelerrankings en informatie over specifieke guilds op de website verschijnen. Om de afwisselende gameplay van Lost Saga nog leuker te maken, openen gedurende de open bèta verschillende nieuwe omgevingen hun strijdtoneel en worden er om de week nieuwe karakters toegevoegd.

“De gesloten bètatest van Lost Saga was enorm succesvol, en wij zijn overspoeld met vragen van de bestaande community om de open bèta te lanceren,” zei Jay Park, Product Manager bij Nexon Europe. “De vernieuwde site maakt het nog makkelijker voor spelers om in te stappen, en we kijken ernaar uit om nieuwkomers te verwelkomen in onze bruisende community.”

Lost Saga is een multiplayer online vechtspel ontwikkeld door I.O. Entertainment en in licentie bij WeMade Entertainment. Met meer dan 100 geliefde karakters van uiteenlopende oorsprong, 20 omgevingen, en tal van diverse game modi, is Lost Saga een vechtspel als geen ander.

De open bèta vindt plaats vanaf 24 april waarna de officiële lancering snel volgt.