Nexon Europe lanceert United Eleven

Mobiel compatibele versie beschikbaar vanaf officiële lancering

Nexon Europe kondigt vandaag de officiële lancering aan van United Eleven, de online voetbalmanagementsim met de meest geavanceerde matchengine aller tijden en officiële Bundesliga en FIFPro gelicenseerde spelers, die met trots wordt gepresenteerd door de voetbalmanagement grootheid Carlo Ancelotti.

Nexon Europe start bovendien meteen de service voor de mobiel compatibele versie van United Eleven. Twee weken geleden werd ook een versie getest op tablet tijdens de bètatest in het voorseizoen, wat mede mogelijk heeft gemaakt dat de game vanaf lancering speelbaar is op elk van de drie platformen: PC, tablet en mobiel.

“We zijn trots om de officiële lanceringfase van United Eleven in te gaan met reeds een enorm aantal online spelers die over de gehele wereld meedoen. Met de hulp van deze toegewijde spelers was het voor ons mogelijk om dit tot een nog betere game ervaring te maken voor alle nieuwkomers,” zegt Kenny Chang, CEO bij Nexon Europe. “Ook introduceer ik met trots de mobiel compatibele versie waarop zoveel spelers hebben gewacht, die dezelfde geweldige ervaring biedt als de PC browser en laat zien dat de matchengine de beste is onder online voetbalmanagementsim games.”

Om de lancering te vieren heeft Nexon Europe verschillende festiviteiten georganiseerd voor zowel nieuwkomers als spelers die de afgelopen tijd al in het voorseizoen deelnamen en hun manager en clubnaam, alsmede hun gekozen land en logo zullen behouden.

United Eleven’s matchgegevens worden door 32 verschillende variabelen beïnvloed om de uitkomst van de 90 minuten durende wedstrijd te bepalen, wat de meest realistische resultaten geeft. Zelfs buiten de wedstrijd tellen alle factoren mee op weg naar de overwinning; van het selecteren en trainen van spelers tot de team chemie. United Eleven is compatibel met mobiel, zodat spelers ook onderweg doorslaggevende beslissingen kunnen doorvoeren en formaties en tactieken kunnen afwisselen.