United Eleven

United Eleven is te spelen op een PC, smartphone of tablet

Nexon Europe kondigt vandaag met trots haar nieuwste titel aan: United Eleven, een gloednieuwe browser-based, mobile compatible titel die de echte namen en gezichten van spelers geaffilieerd met FIFPro en een licentie van Bundesliga clubs combineert met de meest geavanceerde match engine aller tijde.

United Eleven is in ontwikkeling bij NHN BlackPick Corporation en laat spelers hun eigen team samenstellen met een keuze uit meer dan 50,000 voetballers, onder officiële licentie bij FIFPro en wereldwijde IP rechten voor de Bundesliga en nog veel meer. Spelers krijgen de complete voetbal management ervaring met de mogelijkheid om hun teams te trainen, nieuwe spelers te selecteren en statistieken te verbeteren en te ontwikkelen, en het coachen tijdens wedstrijden.

Voor de volledige ervaring biedt de game eenvoudige, waarheidsgetrouwe interactie met het voetbal. Dit omvat zowel de volledige controle over tactiek, speler samenstelling en bezetting, alsmede de mogelijkheid om de onderlinge chemie van spelers te beschouwen en hoe deze de algehele prestatie zal beïnvloeden. United Eleven geeft spelers vanaf het begin af aan de absolute controle. Wedstrijden kunnen realtime worden uitgespeeld, waarbij het op elk moment mogelijk is om strategisch in te grijpen doormiddel van de geavanceerde voetbal simulatie engine.

“United Eleven is de perfecte manier om voetbal verlangens buiten het veld te stillen, met een toegankelijk format, support voor mobiele apparaten, en officiële FIFPro en Bundesliga licenties waar spelers gebruik van kunnen maken,” zegt Kenny Chang, CEO bij Nexon Europe. “We zijn verheugd om voetbalfans over het gehele continent te zien genieten van deze intuïtieve, casual voetbal management sim, die professionele strategische gameplay aanbiedt.”

United Eleven is een browser-based, mobile compatible game, die lange installatie tijden overbodig maakt. Spelers kunnen op ieder gewenst moment de volgende samenstelling of tactische veranderingen doorvoeren om de prestaties van je team te verbeteren, op PC, smartphone of tablet.