De New Nintendo 3DS Ambassador editie is beschikbaar gemaakt voor een beperkt aantal Club Nintendo fans

De nieuwe versie van Nintedo’s handheld heeft voor Europa nog geen releasedatum gekregen, maar dat houd de gigant niet tegen op het apparaat al aan te bieden aan een aantal selecte Club Nintendo leden. Hoe deze leden zijn gekozen is niet duidelijk, maar de leden die gekozen zijn hebben een mail gekregen waarin een link naar een uitleg pagina staat. Via deze link kunnen deze leden een stuk meer informatie over de New Nintendo 3DS Ambassador editie krijgen en dit speciale pakket ook aanschaffen.

Het Ambassador pakket bestaat uit een New Nintendo 3DS met een exclusieve Ambassador faceplate, 4GB micro SD kaart, zes AR-kaarten, snelstart gids, oplaadstation en een set Smash Bros faceplates. Dit pakket kost in totaal €199,99 waarbij ook nog €5,- verzendkosten bij gerekend worden.

De leden kunnen gebruik maken van deze actie t/m 12 januari om 23:59, en als je het pakket op het laatste moment besteld dan heb je de New Nintendo 3DS Ambassador editie nog voor 23 januari in huis. Je leest het goed, deze word dan binnen de twee weken geleverd. En dat terwijl de handheld nog niet eens een officiële releasedatum heeft gekregen in het westen. Een zeer interessante actie dus voor de Nintendo fans.
New nintendo 3ds ambassador editie 07-01-2015