Nino speelt Never Alone (Kisima Ingitchuna)!

In dit tijdperk van shooters, open wereld roleplaying games en MOBA’s is het best moeilijk om een spel te kiezen die de moeite waard is om te streamen. We hebben het immers allemaal al wel gezien en hiermee breng je niets nieuws. Zal ik The Witcher 3: Wild Hunt streamen, The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited of toch maar Destiny House of Wolves? Na, door mijn inmiddels redelijk omvangrijke Xbox One collectie, te hebben gezocht besefte ik me dat er een game was die ik erg graag met de wereld wil delen. Een game over cultuur, een game over vriendschap en een verhaal die vrijwel niemand van ons zonder deze game zal meekrijgen. Never Alone, of Kisima Ingitchuna in de oorspronkelijke taal van de Iñupiaq Inuit stam, is een sfeervolle game die een prachtig verhaal van dit geweldige volk verteld. Om de traditie, historie en taal van deze stam in stand te houden besloten Upper One Games en E-Line Media in samenwerking met de Iñupiaq Never Alone te ontwikkelen. De game ontving talloze awards en aanstaande zondag om 20:00 neem ik jullie mee naar de wereld van de Iñupiaq .

Bekijk de stream hier aanstaande zondag, om 20:00 op Kijk-Online.com of breng een bezoekje aan mijn Twitch pagina die je kan vinden door op de link te klikken. Tot morgen iedereen!