Verdien nieuwe outfits, unieke parcours en meer in Trials Frontier

Neem het vanaf nu tegen elkaar op in de gloednieuwe PvP-modus van Trials Frontier, de free-to-play mobile game van RedLynx Studio, makers van de geprezen Trials-games.

De mysterieuze Zudina organiseert, vanuit haar ondergrondse bunker, de wedstrijden waarin je het tegen elkaar opneemt en tracht de hoogste rang te bereiken. Race tegen elkaar op drie verschillende parcours en besef goed dat herstarten niet tot de mogelijkheden behoort. In deze races is het alles of niets. Ontvang prijzen aan het einde van elke race, waaronder PvP Chips om in te ruilen in de Chip Store voor unieke parcours, exclusieve outfits en andere speciale items.

Trials Frontier

Justin Swan, Lead Designer van Trials Frontier geeft aan:

“De PvP-modus is de grootste in-game update in Trials Frontier en is de eerste echte competitieve Player vs. Player-modus ooit in het universum van Trials.”

“We hebben hard gewerkt om een PvP-modus te ontwikkelen die spelers asynchroon tegen elkaar laat racen en toch de competitieve Trials spirit bevat. We nodigen al onze spelers uit om te komen strijden voor een plaatsje op ons Legends Leaderboard voor roem, glorie en in-game beloningen.”

Alleen de beste ‘riders’ maken kans op een plaatsje in het Legends Leaderboard, dus zet je motor in versnelling en bereid je voor op een heftige race. Beelden van deze nieuwe PvP-modus kun je hieronder bekijken.