EA kondigt Need For Speed Rivals inderdaad vandaag officiëel aan.

Eerder vandaag waren het nog geruchten, maar het is nu officiëel: Need For Speed Rivals komt eraan.

We hebben meteen een trailer en een paar screenshots voor je. Need For Speed Rivals wordt gemaakt door een nieuwe studio, Ghost Games. Ze gaan samen aan de slag met Criterion.

Aan welke kant sta je?

In de game kun je weer kiezen voor de kant van de wet of die van de racers. Beide kanten hebben hun eigen challenges, beloningen en consequenties. Als racer is beruchtheid je doel. Je kunt je beste acties vastleggen op video. Ontwijk de politie en verzamel zo Speed Points. Daarmee unlock je nieuwe auto’s en items.
Hoe langer je uit handen van de wet blijft, hoe meer er te verdienen is. Eenmaal gepakt begin je weer opnieuw.

Als agent werk je samen met de rest van je team en kun je in rang omhoog gaan als je racers pakt. Hogere rangen unlocken nieuwe auto’s en achtervolgingstechnieken.

Ferrari’s!

Ferrari keert terug in Need For Speed. Na 7 jaar kun je weer met de Italiaanse raspaardjes, waaronder de F12Berlinetta, de virtuele weg op.

AllDrive en Autolog

AllDrive is de online feature van Need For Speed Rivals. Met deze feature ga je naadloos van singleplayer naar multiplayer. Vrienden kunnen dus zo in je race stappen terwijl die bezig is.

Via Autolog, bekend van Most Wanted, kun je de statistieken van jezelf en vrienden bijhouden. Vriend uitdagen is ook een optie.

En verder…

De auto’s kunnen uiteraard aangepast worden aan je eigen smaak, zowel technisch als optisch. Racers kunnen ook gadgets verdienen om de wet te snel af te zijn, bijvoorbeeld met jammers en turbo boosts. Speel je als agent, dan verdien je roadblocks, helicopters en shockwaves.

Pre-orders ontvangen de Ultimate Cop Pack als bonus. Daarin krijg je een Nissan GT-R Black Edition cop car.

Need For Speed Rivals komt 19 november naar de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. De game komt later ook naar de Xbox One en PlayStation 4.

Hier is de trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=83JZmu5rzgI” width=”620″ height=”360″]

Via Comingsoon.net)