Ghost Games heeft Need for Speed uitgebracht op de Xbox One en de PlayStation 4.

Met uitgebreide grafische tuning, authentieke autogerelateerde merken, performance upgrades, tuning van rijgedrag en een gloednieuwe wrapbewerking biedt Need for Speed de rijkste en meest authentieke tuning in de 20 jaar lange geschiedenis van de franchise. Het spel laat je opgaan in de moderne urban autocultuur en stelt huidige en evoluerende trends in de autowereld centraal. Het team heeft voor elk element van het spel, van de wagenlijst tot aan de relevante autoproducten, nauw samengewerkt met Speedhunters om ervoor te zorgen dat Need for Speed een echte afspiegeling is van de moderne tuning-scene.

“Sinds we zijn begonnen aan de reboot van deze legendarische franchise hebben we altijd een spel willen maken dat inspeelde op de wensen van de fans”, aldus Marcus Nilsson, Executive Producer, Ghost Games. “We hebben veel werk gemaakt van de authentieke tuning en een ervaring in elkaar gezet die talloze verwijzingen bevat naar de moderne urban autocultuur. We hebben ook weer een meeslepend verhaal, een nachtelijke open wereld en alles is samengevoegd om de ultieme versie van Need for Speed te maken.”

Five Ways to Play – Speed, Style, Build, Crew en Outlaw – is een fascinerend nieuw spelmechanisme dat je door een aaneenschakeling van verhalen over vijf echte auto-iconen leidt. Deze iconen – Magnus Walker, Ken Block, Nakai-san, Risky Devil en Morohoshi-san – zijn de sterren van de moderne urban autocultuur. Hun dagelijks leven op straat heeft de inspiratie gevormd voor de verhalen achter de gameplay. Verdien hun respect en bouw een reputatie op terwijl je uitgroeit tot het ultieme icoon. Neem hieronder een kijkje naar de launch trailer van Need for Speed.