Kennen jullie Blade & Soul al?

Afgelopen weekend vond het allereerste Closed Bèta weekend voor Blade & Soul plaats. Alle spelers die een Founder’s Pack hebben gekocht kregen dit weekend toegang. Daarnaast hebben een aantal willekeurig geselecteerde spelers die zich hebben ingeschreven via de Blade & Soul website ook toegang tot dit weekend gekregen. Blade & Soul, gepland voor een free-to-play lancering in het eerste kwartaal van 2016, laat martial arts en mythologieën naadloos op elkaar aansluiten, als spelers wraak nemen tegen de kwade krachten die de wereld willen vernietigen.

De Closed beta is een spannende tijd voor Blade & Soul, aangezien dit de eerste keer is dat een groot deel van de community hands-on tijd heeft met de game”, aldus Nicolas Coutant, producer bij NCSOFT West. “We hebben hard gewerkt aan het ontwikkelen van een unieke MMO ervaring waar spelers van zullen genieten en we kunnen niet wachten tot meer spelers de martial arts wereld van Blade & Soul tot leven laten komen”.

De closed bèta periode wordt gevolgd door vier extra weekenden verspreid over een totaal van 21 dagen, waarmee spelers de kans krijgen om gameplay en prestaties te testen voorafgaand aan de officiële release van de titel volgend jaar. Schrijf je dus vandaag nog in.