Ranked PVP eindelijk beschikbaar tijdens Master X Master playtest!

De volgende game van NCSOFT West, Master X Master (MXM), staat gepland voor release in 2017 en onlangs gingen we al aan de slag met een alpha test van de game. Vandaag kondigt de uitgever aan dat de aankomende playtest voor MXM, met een focus op Ranked PvP play, gepland staat voor 22 tot en met 28 november. Iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief via de officiële website voor 21 november om 19:00 uur wordt uitgenodigd.

De Titan Ruins Playtest toont de unieke draai die MXM geeft aan de traditionele 5v5 three-lane PvP modus. De Ranked modus is beschikbaar en als spelers vijf Ranked Titan Ruins voltooien tijdens deze test, verdienen ze de exclusieve titel “Alpha Incarnate”, die gebruikt kan worden als de game officieel verschijnt. De servers voor deze test zijn beschikbaar op de volgende tijden:
22-28 november

Europese Server beschikbaar:

• 15:00 – 23:00 CET / 14:00 – 22:00 UTC

Noord-Amerikaanse server beschikbaar:

• 13:00 – 21:00 PST

Het vereiste level voor Titan Ruins en Ranked Mode wordt voor deze test verwijderd en alle Masters worden ontgrendeld met onmiddellijke beschikbaarheid zodat spelers de kans krijgen om de content te ervaren zonder barrières. MXM onthult voor deze test twee nieuwe masters: Nedien en Tulam! Met deze unieke nieuwe masters ontdekken spelers mogelijk allerlei nieuwe combo’s tijdens de playtest. Gaan jullie ook meedoen?