Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 is de grootste Naruto game tot nu toe.

Wel 80 karakters waarmee je aan de slag kan gaan.

Anime en manga fans opgelet! Vanaf 8 maart ligt de nieuwe telg van de Naruto Shippuden games in de winkel. Wij geven je even een round-up van de game zodat je op de hoogte bent van wat je kan verwachten van de game. Let op! Er kunnen spoilers in deze Round-up zitten.
Naruto vs Nine-tails Battle 01

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 bevat 80 speelbare karakters en een geupdate vecht mechanisme. De Awakening mode van iedere karakter is nu meteen te gebruiken. In eerdere delen was het zo dat je de Awakening pas kon gebruiken als je health bijna op was. Let wel op, de Awakening is nu wel maar één keer te gebruiken. De ‘assist charachters’ zijn ook weer terug en kunnen nu ook health verliezen, is het helemaal op dan kun je ze ook niet meer gebruiken. De levels waar je in vecht zijn nu interactief. Dit betekent dat je in een gevecht uit een level gekegeld kan worden. Als dit gebeurd verlies je meteen je gevecht.

Naruto VS Sasuke 03

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 zal ook een “Ultimate Decision Mode” bevatten. Hiermee kun je de verhaallijn veranderen door tijdens het gevecht sommige keuzes te maken. Ook kun je jouw skills verbeteren door de nieuwe one-versus-many actiestadia. Deze modus lijkt op een Dynasty Warriors game. De game zal verder een story mode, online multiplayer modes, one-on-one gevechten en meer bevatten. Een echte komplete naruto game dus. Wil je de game zelf uitproberen dan kan dat ook. Er is namelijk een demo te downloaden van Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 waarin je het met de Third Hokage opneemt tegen de Nine Tails. In een ander stukje van de demo neem je het als Fourth Hokage op tegen Madara.

Naruto VS Sasuke Ultimate Decision 02

In Europa krijgen we twee special editions van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3. Er verschijnt een Will of Fire editie en een True Despair editie van de game. Beide edities bevatten een 16 cm hoge figurine van goede kwaliteit ( Naruto: Will of Fire editie, Sasuke: True Despair editie ), een premium trading card, game soundtrack, poster en downloadable kostuum van Goku, speciaal voor de fans van Dragonball Z.

Laat eens weten of jij de game gaat halen. Ben je een Anime freak en volg jij Naruto’s anime ook of lees je de Manga alleen? Wij zouden dat graag eens willen weten. De review gaan wij ook doen dus ben je benieuwd of de game goed gaat worden houd de site dan in de gaten. Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 verschijnt 8 maart op de Xbox 360 en PlayStation 3.

https://www.youtube.com/watch?v=hwmWBcqX4KY” width=”620″ height=”360″]