Namco Bandai Opkikker

Opbrengsten van gelimiteerde figurine van Swarovski Kristal gaan naar Stichting Opkikker

NAMCO BANDAI Games Nordic maakt vandaag bekend dat de computergame JOJO’S BIZARRE ADVENTURE: ALL-STAR BATTLE zal verschijnen in een zeer exclusieve limited edition: de zogenaamde “Exquisite Edition”. Van deze gelimiteerde editie zal slechts een exemplaar beschikbaar zijn in Nederland. Dit exemplaar zal worden geveild. De opbrengsten worden geschonken aan Stichting Opkikker. Voor de veiling werkt NAMCO BANDAI samen met Power Unlimited: www.pu.nl

Gamers en ander geïnteresseerden kunnen meebieden via:

http://link.marktplaats.nl/m792749039. Op www.pu.nl/jojo verschijnt een dezer dagen een video gebaseerd op het TV programma “Tussen Kunst & Kitsch”. NAMCO BANDAI heeft gekozen voor Stichting Opkikker. Zij verzorgen Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren.

Jan Meijroos, hoofdredacteur Power Unlimited: “Gamen verbroedert en het is mooi om te zien dat deze vorm van entertainment en goede doelen steeds vaker hand in hand gaan. Niet alle kinderen hebben het even goed getroffen in deze wereld en Power Unlimited is vereerd om aan een stukje levensgeluk een (edel)steentje bij te mogen dragen.

De “Exquisite Edition” van JOJO’s BIZARRE ADVENTURE heeft een winkelwaarde van ca. € 2.500,- bevat de volgende onderdelen:
· JOJO’S BIZARRE ADVENTURE: ALL-STAR BATTLE de volledige game voor de PlayStation 3.
· Speciale verpakking
· En last but not least een zeer exclusieve Swarovski figurine gemaakt van 6000 Swarovski kristallen (H: 17cm x 18 cm x 11 cm, gewicht: 380gr)

“Het is onze hoogste prioriteit om games van topkwaliteit te leveren en JOJO’S BIZARRE ADVENTURE: ALL-STAR BATTLE is een perfecte weergave van deze doelstelling!” zegt Hiroaki Ochiai, Senior Vice President IP Strategy bij NAMCO BANDAI Games Europe. ”NAMCO BANDAI Games is een organisatie die niet alleen om gamers geeft, maar om iedereen! Zo kwamen we op het idee om deze zeer exclusieve en uiterst unieke editie te maken en de opbrengsten aan goede doelen te schenken. Wij zijn ervan overtuigd dat JOJO’S BIZARRE ADVENTURE, met zijn legendary status de perfecte licentie is om zo’n actie mee op te zetten!”

De game is gebaseerd op de populaire Japanse JOJO’S BIZARRE ADVENTURE licentie en is gemaakt door de Japanse ontwikkelaar CyberConnect2 dat te boek staat als een studio die zeer hoogwaardige anime- en vechtspellen maakt. In Azië is JOJO’S BIZARRE ADVENTURE: ALL-STAR BATTLE al een tijdje op de markt en de game verbreekt daar veel verkooprecords.