Welke van de onderstaande simulatiegames ga jij spelen?

Binnen ons team hebben we Sjoerd die helemaal gek is van simulatiegames. Hij kan z’n geluk niet op want Bandai Namco heeft bekend gemaakt drie verschillende simulatiegames, Professional Lumberjack 2015, Professional Lumberjack 2016 en Professional Farming 2016, uit te gaan geven.

In Professional Farming 2016 is het de bedoeling om je boerderij zo goed mogelijk te runnen. Zorg goed voor je dieren, maak gebruik van de voertuigen en machines om je land te onderhouden, ga de strijd aan met moeder natuur om alles in orde te houden en meer.

Altijd gedroomd om een houthakker te zijn maar niet uit het juiste hout gesneden? Nu komt je kans met Professional Lumberjack 2016. De game kun je vanuit een first of third person view spelen en neemt je diep mee in het bos. Kap bomen met verschillende machines of doe het zelf en rij met verschillende voertuigen, waaronder quads, naar je bestemming toe. Heb jij het in je om de beste houthakker in de buurt te worden? Speel dit jaar nog Professional Lumberjack op de PC en consoles.

  • Zucht hahahahaha ik ben zeker fan ๐Ÿ˜€