Heb jij vannacht de PlayStation 4 onthulling via Gamekings.tv bekeken?

#GKPS was binnen korte tijd trending topic.

45.000 Nederlandse gamers hebben thuis, tijdens ‘De Nacht van PlayStation’, de introductie van de PlayStation 4 gevolgd op Gamekings.tv.

In de vroege uurtjes van 21 februari heeft Sony, tijdens een persconferentie in New York, de PlayStation 4 aan de wereld geïntroduceerd. De gehele presentatie was live te volgen op Gamekings.tv inclusief een uitgebreide voor- en nabeschouwing gepresenteerd door de bekende presentatoren van Gamekings.

Ondanks het tijdsverschil met New York, is men massaal wakker gebleven en hebben 45.000 bezoekers de presentatie live gevolgd op Gamekings.tv, wat heeft geresulteerd in 225.000 pageviews op de website Gamekings.tv.

Reacties van de Nederlandse kijkers stroomden massaal binnen op Facebook en Twitter, waardoor #GKPS, de officiële hashtag van De Nacht van PlayStation, binnen korte tijd trending topic werd. De snel gevormde meningen en emotionele uitspattingen werden op die manier gedeeld met de rest van de wereld. Het leek daardoor even alsof iedereen was vergeten dat het eigenlijk tijd was om te slapen.

Blammo, de producent van ‘De Nacht van PlayStation’, is zeer verheugd met het succes van deze livestream en is vastberaden om zich in de toekomst verder in te zetten voor dergelijke projecten.

De ruim 3 uur durende livestream van De Nacht van PlayStation is voor diegenen die het nog niet gezien hebben in zijn geheel terug te kijken op Gamekings.tv