MXGP
Milestone, een van de meest gewaardeerde ontwikkelaars van racegames voor consoles en Windows PC, is trots om aan te kondigen dat de MXGP – The Official Motocross Videogame vanaf vandaag verkrijgbaar is.

“MXGP – The Official Motocross Videogame geeft ons de kans afscheid te nemen van het verleden en ons volledig te focussen op het maken van een game die de MXGP-naam waardig is”, zegt Alessandro Castrucci, Game Director bij Milestone. “Dankzij de feedback van onze fans en die van de officiële rijders hebben we een game kunnen maken die garant staat voor de meest realistische en opwindende motorcross-ervaring ooit op console en PC”.

MXGP – The Official Motocross Videogame is gebaseerd op een van de meest adrenalinevolle en uitdagende kampioenschappen die bestaat, boordevol emotie, realisme, modder en ongelooflijke sprongen op weg naar de overwinning. Er zijn veel nieuwe features toegevoegd die niet alleen motorcrossfans zullen bekoren maar ook alle liefhebbers van racegames. MXGP – The Official Motocross Videogame bevat alle rijders, teams, motoren en regels van het officiële MXGP seizoen 2013 inclusief een nieuw vormgegeven carrièremodus waarmee je de Motorcross levensecht kunt beleven.

MXGP – The Official Motocross Videogame is ontwikkeld door Milestone Studio en is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 en Windows PC. Binnenkort kun je bij ons de review lezen.

  • Op de ps2 regelmatig gespeeld. Was achteraf een makkelijke game