Motorcycle Club bevat maar liefst 22 officiële motoren

Game uitgever en distributeur Bigben Interactive en de in Parijs gevestigde game-ontwikkelaar Kylotonn Games presenteren op 28 november de nieuwe arcade motorgame Motorcycle Club op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Samenwerking met prestigieuze merken

Trek je laarzen aan, hijs je in je beste leren pak en bestijg een selectie van de meest prestigieuze motormerken zoals BMW Motors, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha. Maar liefst 22 officiële motoren in drie categorieën (Roadster, Superbike en Custom) staan klaar in jouw garage, elk met een eigen rol in jouw club.

Motoren: een levensstijl!

In Motorcycle Club richt je een eigen club van motorrijders op en gebruik je het geld dat je verdient om je garage uit te breiden met de beste motoren. Customize je motorrijders, koop nieuwe motoren maar bovenal, blijf de andere clubs voor! Tijdens wedstrijden wissel je op elk moment van categorie (Roadster, Custom en Superbike) om je strategie uit te voeren en jouw team op de eerste plek op het podium te krijgen! Maar wees voorzichtig. Als je de race wilt winnen speelt er meer dan alleen als eerste over de streep komen…er zijn dynamische uitdagingen tijdens de wedstrijd en je zult de juiste motorrijder moeten kiezen voor de juiste uitdaging.

Veel gevarieerde inhoud!

Om de Motorcycle Championship te winnen zul je moeten presteren in 20 gevarieerde dag en nacht circuits om geleidelijk de afstand tussen jou en de negen rivaliserende clubs te vergroten voor de eindzege. Er is ook een online multiplayer optie tot 4 spelers zodat je ook tegen je vrienden kunt spelen.

  • Jointsmoker

    Geen foto’s? Klinkt als een tjille game

    • Lijkt me ook wel een coole game!