MotoGP 15 verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC

Beleef nu zelf de meest prestigieuze motorraceklasse ter wereld met MOTOGP 15, de officiële game van de MotoGP competitie van 2015. Milestone, één van ’s werelds meest toonaangevende ontwikkelaars en uitgevers die gespecialiseerd zijn in het racegenre, kondigt met trots de release op 19 juni aan van MotoGP 15, de derde game van de officiële MotoGP gameserie.

Kruip in MotoGP 15 in de huid van je favoriete coureur in de verbeterde carrièremodus en nieuwe game-modus en ervaar alle opwinding en spanning van het MotoGP kampioenschap. Alle teams, circuits, coureurs en motoren van seizoen 2015 zijn vertegenwoordigd. Ook bevat de game echte gebeurtenissen uit het seizoen 2014. MotoGP 15 biedt spelers een beleving die dat van echte MotoGP coureurs benadert!

De kenmerken op een rijtje:

  • Meer dan 100 motoraccessoires.
  • Meer dan 20 motormodellen uit de MotoGP, Moto2 en Moto3.
  • Keuze uit 40 verschillende bestickeringen met de officiële kleuren.
  • Personaliseer je coureur door zijn gezicht aan te passen en met de Helmet Editor zijn helm te kiezen.
    Koop laarzen en handschoenen en verander het kleurenschema van het leer.
  • Optimaliseer je game-ervaring met 3 verschillende motorhomes (basic , middenklasse en top-range) om het echte motorcoureurleven te benaderen.
  • Introductie van legendarische tweetakt motoren die MotoGP geschiedenis hebben geschreven.

Laat ons eens weten of jij dit nieuwe deel van de MotoGP 15-serie gaat aanschaffen. Bekijk hieronder een trailer van de game.