MotoGP 14.1

Moto GP 14 verschijnt in juni

Milestone heeft vandaag de eerste HD-screenshots van MotoGP 14 voor de PlayStation 4 vrijgegeven.

“Zoals eerder aangekondigd tonen we hierbij de eerste screenshots van MotoGP 14. De weergave van de circuits is gedetailleerder dan ooit. In een dynamische en snelle racegame zoals MotoGP 14 worden de visuele effecten en details in de omgevingen vaak minder opgemerkt. We wilden echter de essentie van een circuit weergeven en dankzij de kracht van de nieuwe generatie is het mogelijk om nog nooit eerder vertoonde, fotorealistische omgevingen te tonen”, zegt Andrea Basilio, Game Director bij Milestone.

Gran Premio bwin de España – Jerez: Het circuit van Jerez is gebouwd in 1986, een jaar later werd er de eerste Grand Prix verreden en is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste MotoGP-circuits. Het circuit is prachtig gelegen in een vallei en vanaf de tribunes kunnen 250.00 toeschouwers genieten van het altijd aanwezige mooie weer en prachtige landschappen. Dankzij de twee verschillende banen (van 4,423m en 4,428m) die in 2005 van een nieuwe asfaltlaag zijn voorzien en moderne voorzieningen is Jerez ook een populair testcircuit voor veel raceteams.

MotoGP14 bevat de circuits en rijders van het officiële MotoGP seizoen 2014, rijders uit de MotoGP-klasse van 2013 en kampioenen uit het verleden. In totaal meer dan 100 rijders, alle officiële fabrikanten en 18 circuits.

  • Kan helaas aan de beelden niet zien hoe de kwaliteit is 🙁

    • Hoezo niet? Ze zijn erg goed hoor.

      • ja nu….daarstraks moest ik kijken op 240 x 120 px

        • Nee was 480 x 240 haha 😛 Dit was een huub huub barba-trucje